Selectează o Pagină

Confortul din grădină, mereu la modă

Odată cu venirea verii, avem ocazia să înlocuim spațiul locuinței cu cel deschis al grădinii unde ne putem bucura pe deplin de propria noastră oază de liniște și relaxare. Cel mai important lucru este reflectarea propriului stil în amenjarea grădinii, astfel încât acest spațiu să ne reprezinte cât mai bine. Doar așa gradina devine un loc în care ne putem retrage de fiecare dată atunci când vrem să ne reîncărcăm bateriile.

Confort, în stilul tău

Un living în grădină, acesta este motto-ul după care ne putem ghida în amenajare. Șic și comod, simplu și elegant, romantic și natural – iată câteva dintre stilurile care pot transforma exteriorul casei exact așa cum ni-l imaginăm. Indiferent de stilul preferat, cel mai important factor rămâne spațiul disponibil și cea mai mare provocare, optimizarea sa la maximum. Cu toate acestea, materialele cu care vom amenaja grădina trebuie să fie rezistente la umezeală și ușor de întreținut, de aceea o opțiune mereu la modă este folosirea betonului celular autoclavizat dacă vrem să ne bucurăm de confortul unui cerdac neafectat de vremea schimbătoare.

Un decor re-creativ

Pentru a ne individualiza acest spațiu și a-i oferi un plus de eleganță putem opta pentru o canapea confortabilă, prielnică pentru un abandon total și lipsit de griji, adică exact ce recomandă specialiștii în zilele dogoritoare de vară.

Grație unor materiale ușor de prelucrat cum sunt blocurile din BCA, putem decora grădină așa cum ne îndeamnă propria noastră imaginație. De la realizarea unor suporturi inedite de măsuțe sau construirea unui grătar generos pentru serile de distracție, la diferite obiecte decorative ce prind ușor viață din acest material, cum pot fi niște arcade majestuoase avem libertatea să transformăm acest spațiu într-unul ce ne reprezintă cu adevărat. Dacă preferăm să păstrăm mobilierul de grădină afară tot timpul anului, atunci se recomandă achiziționarea pieselor din aluminiu sau din materiale special tratate pentru a rezista condițiilor meteo nefavorabile. O alegere câștigătoare este și mobilierul din fier forjat, iar dacă terasa este acoperită, atunci ratanul rămâne o opțiune pe care ne putem baza cu succes.

Accesorii de bun gust

Putem conferi grădinii un look excepțional optând pentru un baldachin romantic care să ne ferească de razele puternice ale soarelui în orele fierbinți ale verii, iar dacă preferăm să ne relaxăm în voie, atunci nu trebuie să ne lipsească din grădină câteva șezlonguri confortabile şi în armonie cu restul spațiului. De asemenea, accesoriile aduc un plus de naturalețe și confort când vrem să uităm de agitația urbană. Câteva ghivece ornamentale în forme și dimesiuni inedite unde să putem pune plante aromatice sunt exact acel detaliu care poate transforma grădină într-o oază de relaxare binemeritată.

Te-ar mai putea interesa și aceste articole:

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

DESPRE


Bine ai venit în lumea unde inspirația se simte ca acasă! Visează cu ochii deschiși și află sfaturi, idei și soluții pentru casa ta, de la A la ABCEDEcasa.ro

Descoperă cum inovația conturează viitorul și construiește-ți căminul pe care și l-ai dorit întotdeauna.

CATEGORII